Acasă Sarcina Calculator Sarcina

Calculator Sarcina

de De pluta logoDePluta
Calculator sarcina

Felicitări, draga mea! Dacă citești acest articol, probabil că tocmai ai aflat vestea minunată că vei deveni mamă. Este un moment plin de emoții și întrebări, iar una dintre cele mai arzătoare curiozități este legată de data când îți vei ține bebelușul în brațe.

Aici intervine calculatorul de sarcină, un instrument online simplu și ușor de folosit, care te poate ajuta să afli numărul de săptămâni de sarcină, data probabilă a nașterii și alte informații utile despre evoluția sarcinii tale.

Calculatorul de sarcină funcționează pe baza datei ultimei menstruații și a duratei medii a ciclului tău menstrual. Prin introducerea acestor date, vei obține o estimare a vârstei gestaționale a sarcinii și a datei la care ar putea veni pe lume bebelușul tău.

Deși este important să reții că aceste calcule sunt orientative și că fiecare sarcină este unică, folosirea unui calculator de sarcină te poate ajuta să înțelegi mai bine etapele prin care treci și să te pregătești emoțional și practic pentru marele eveniment.

Așadar, dacă ești o viitoare mămică curioasă și dorești să afli mai multe despre minunata călătorie pe care o începi, nu ezita să folosești un calculator de sarcină. Acest instrument te va ghida și te va ajuta să te conectezi și mai mult cu bebelușul din burtică.

Ține minte că, dincolo de date și estimări, sarcina este o experiență unică și plină de magie. Bucură-te de fiecare moment, ascultă-ți corpul și intuiția și pregătește-te să întâmpini cea mai frumoasă provocare din viața ta – aceea de a deveni mamă!

CALCULATOR SARCINă

heading_decoration
clock_icon

Primele două săptămâni de sarcină se calculează de la începutul ultimei tale menstruații, chiar dacă în realitate nu erai încă însărcinată în acea perioadă. Alege data ultimei menstruații din calendar pentru a afla în ce săptămână de sarcină te afli::

Data

...

Data probabilă a concepției:

 

Vârsta fetală astăzi:

 

Cel mai bun interval de timp pentru scanarea NT:

 

(12 săptămâni si 3 zile până la 13 săptămâni si 3 zile)

Data scanării morfologiei:

 

(19 săptămâni)

Primele tonuri ale inimii prin Doppler:

 

(11 până la 12 săptămâni)

Cel mai bun moment pentru a evalua lungimea cervicală la pacientul cu factori de risc:

 

Cel mai bun moment pentru o ecografie de rutină:

 

(18 până la 20 de săptămâni)

Data Estimata

 

 

S-ar putea să vă placă și

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dumneavoastră de către acest site web.

De pluta logo transparent

Copyright @2024 – Toate drepturile rezervate. Proiectat și dezvoltat de DePluta

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeşte mai mult

Politica Cookies